Om oss

DSC01080_xxx.jpg

Hej!

Va roligt att du hamnat på vår hemsida.Vår familj består av Samuel och Emma och våra barn Sigrid, Silas och Beda. Vi är en (ganska) vanlig svensk familj som bestämde oss för att bosätta oss i Ecuador i några år. Mellan 2012 – 2015 bodde vi i Jipijapa i Ecuador och jobbade som missionsarbetare utsända av Equmeniakyrkan till Iglesia Del Pacto Evangelico Del Ecuador (I.P.E.E).

I juni 2015 kom vi tillbaka till Sverige, Göteborg, för att börja om vårt liv här. Så denna blogg är en blandning av tankar, kristen tro, återblickar, framblickar, vardag och småbarnsliv, mission och lite allt möjligt. Just nu är det inte så äventyrligt i våra liv, men visst glöder en liten längtan inom oss och vi har ibland svårt att finna oss i den svenska (entoniga) rytmen. Om man en gång bott utomlands, speciellt i latinoland finns alltid en salsa-ton inbygd i hjärnbalken.

Samuel har läst på THS och blev ordinerad till pastor i Missionskyrkan 2011. Emma är kommunikatör och grafisk formgivare och har tidigare bl.a arbetat som informatör på equmenia och läst själavård på Liljeholmens folkhögskola. Under våren 2012 läste vi tillsammans på Missionsinstitutet i Örebro innan vi åkte ut till Ecuador.

Den som främst skriver på sidan är Emma och du får gärna lämna en kommentar eller skicka ett mail.

 

8 tankar om “Om oss

 1. Stig Andersson skriver:

  Hej!
  Roligt att veta att allt har gått bra. Vi förstår att det är mycket nytt och många nya intryck och upplevelser.
  Vi ber för er och hoppas att ni snart ska känna er riktigt hemma.
  Hälsningar från Mullsjö gm Stig Andersson

 2. Josef Boberg skriver:

  Fortsatt all lyckat till med Era värv !

 3. stellan streiffert skriver:

  Jättekul att följa er (och dom andra familjerna), Det ringer nåt bekant i bakhuvudet, men det kanske är en tillfällighet. Men Equmenia, Equador, flytta runt mycket osv… så måste fråga, är du släkt med Mats Gunnarsson SM7BUA. Min gamla amatörradiobekanting.
  Stellan/SM7IEI

  • Hej Stellan.
   Jag är inte släkt med Mats Gunnarsson. Men är son till Krister Gunnarsson som arbetade tillsammans med Mats i Ecuador. Vi får ofta denna frågan i Missionskyrkan-sammanshang 🙂

 4. Katinka skriver:

  Hej svejs!
  Vi är en familj på västkusten som älskar familjer på äventyr, och speciellt er😀
  Ni verkar som omsorgsfulla och varma människor.
  Ni brinner för era medmänniskor och har åkt på äventyr, inte främst för eran egen del, utan för andras. Det gör är bäst !

 5. Lena skriver:

  Det var så roligt att se hur ni upplevt det underbara Ecuador! Vi har varit i landet flera gånger, men inte längre än tre månader på samma gång. Vi har varit hemma i en månad nu men längtar tillbaka till Ecuador igen, så att titta på programmet har gett oss en stor glädje.
  Lev väl!

 6. Jennifer skriver:

  Jag måste säga att jag älskade just er familj och att följa er på SVT! Underbart. Hoppas att läsa mer om er

 7. keijo leppioja skriver:

  Gud är god och och har många olika personer till hans verk runt världen med välsignelse och frälser folk från döden i Jesus namn med blods seger tack, välsignelse,keijo södertälje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: