Februari på en ö

Hur går det för er på ön? En fråga som kommer ofta. Svaret är: bra. Livet här är bra. Vi trivs och jag tror inte februari-vardag är bättre eller sämre någonstans i Sverige. Jag jobbar hemifrån på måndagar, så som idag. Barnen är på förskolan och hos mormor med feber. Samuel jobbar och vi har idag påbörjat renoveringen av badrum och tvättstuga. Så det rivs intill mig är jag försöker jobba. Men det går bra. Det ska bli spännande att se resultatet av detta projekt.

Vi längtar så klart efter solen. Skulle gärna varit på varmare breddgrader just nu, men det får vänta.

Ska börjar skriva här lite mer här igen. Det är ett så bra minnesdokument, kanske skriver jag mest för min egen skull…

/Emma

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: