Här bor vi

Alltså uppdateringarna här är inte frekventa. Vi har sen sist jag skrev haft det sjukt intensivt. Allt med huset gick så fort att vi knappt hann med något annat än att jobba och fixa med flytt m.m. Huset blev vårt 30 mars, sen grejade vi en månad, eller rättare sagt så var det min pappa Allan (bäst i världen) som gjorde vårt hus så fint! Sista helgen i april flyttade vi från Fiskebäck till Asperö och nu har vi bott här i en månad.
Men när vi började slappna av var det som att kroppen för första gången vågade släppa efter och jag har gått med en yrsel i tre veckor. Förra veckan gick jag till doktorn och hon konstaterade att det berodde på stress. Så nu har jag tagit timeout en vecka. Och sen i lördags har det inte snurrat, men jag är trött.

Men vi njuter av vårt hem. Vi känner oss välsignade! Asperö är vackert och lugnet är precis vad vi behöver. Silas och Beda har börjat förskolan här och det har gått jättebra att skola in. Sigrid går kvar i Fiskebäck men börjar här ute till hösten. Här finns många lekkamrater i grannhusen och på ön och de trivs!DSC_0901_fina_barn2DSC_0885DSC_0757_x

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: