Husdrömmar

IMG_5062

Vårt orangeri

IMG_5068

IMG_5061

Plantering

Det är fortfarande overkligt att vi köpt ett hus. Tankarna kring vad vi ska göra i huset rullar runt i huvudet, men med en försiktighet. Skulle kunnat gå bananas på renovering, istället tittar jag lite försiktigt på sådana saker. Bara att vi har ett hus med tak över våra huvuden är tillräckligt för mig just nu. Känner en ödmjukhet inför det hela. Vet att ett eget hus är få förunnat.

I helgen har vi varit magsjuka i familjen och levt i karantän och klättrat på väggarna mer eller mindre. Då inser man mer än någonsin att utrymme är A & O för att orka. Att alla typ sover i samma sovrum är ingen hit!

Men vi försökte ta till vara på tiden så Sigrid och jag förodlade lite saker som vi sen ska ta ut till orangeriet som vi har i trädgården på Asperö 🙂 Vi planterade bl.a. kaffebönor från Jipijapa, äpplekärnor från… Ica och blommor från Linköping.

/Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: