Husägare

Vi har köpt ett eget hus. Jag har så svårt att tro på mina egna ord. Alltså fattar ni grejen. Vi äger alltså ett hus. Nyp mig.

Samlar vuxenpoäng i den stora skålen. Raderade precis en app som upptagit min tid: hejdå Hemnet!

Och än en gång konstaterar vi att Gud har koll på oss. För två veckor sedan såg allt mörkt ut på hus- och hemfronten. Att hitta ett boende för vår familj i Göteborgstrakten kändes omöjligt. Priser som vi aldrig skulle kunna nå upp till mm. Vi var verkligen down och vår situation kändes ohållbar.

På fredag kanske vi hade ett lånelöfte. På lördag åkte vi och titta på huset, men trodde väl nog att detta var ett i början av raden av hus, på måndag får vi lånelöfte på mer än vi trott och på em lägger vi vårt första bud. Efter några vändor står det klart att på onsdag (igår) att huset är vårt. Idag skev vi på… men detta kunde vi bara göra med hjälp av våra nära och kära! Tack!!!

Vi tror att detta är platsen för oss. Vi tror att det är detta Gud förberett för oss hela tiden, om man nu ska våga tro och säga så, men det är så vi känner!

Platsen familjen Gunnarsson valt att slå ner sina bopålar på heter Asperö och ligger i Göteborgs södra skärgård. En idyll, en vackert ö med 400 bofasta. Inga bilar, många barnfamiljer, 10 minuter till fastlandet. Självklart mycket praktiskt planerande (vilket iof kanske inte är vår starka sida 😜), pendlande till jobbet och kånkande med grejer hit och dit m.m. men ändå känns det helt rätt för oss.

Så om ni har vägarna förbi, kom och hälsa på hos oss på Körevägen.

/Emma

IMG_4961.PNG

 

3 tankar om “Husägare

  1. Karin skriver:

    Grattis! Sveriges västkust med kobbar, skär och havet är en av mina favoritplatser! Det blir nog jättebra!

  2. Zandra skriver:

    Grattis till huset. Så roligt att det flyttar ut fler barnfamiljer. Vi bor också på Asperö med 3 små. Familjevänligt och mysigt. Hoppas ni kommer trivas och så ses vi la så småningom.

    • Åh va roligt att du skriver, vi har förstått att det finns en del barnfamiljer och vi ser fram emot att träffa er. Kom förbi och heja, vi får huset 1 april och flyttar ut i slutet av april! /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: