1 år med Beda

Idag firade vi vår lilla Beda som har levt 365 dagar på denna jord. Man kan förundras av hur en människa kan bli så självklar och så älskad, som att det alltid varit tänkt så här. För jag minns nyårsafton 2014 på stranden i Las Tunas, när jag ensam tog en promenad och bestämde mig för att 2015 skulle bli ett bra år. Sen åkte vi hem till Jipijapa igen och jag fick en känsla att något var på gång. Köpte ett gravtest och väntade med spänning den där stunden tills testet visar… +. Jag grät. För detta var ju inte alls vad jag ville och vad jag orkade med. Minns hur jag nästan föll i Samuels armar och nervöst skrattade och grät om vartannat… Så sa han, att detta visst är fantastiskt. Och visst har det varit helt fantastiskt at få dig min lilla skrutt. 5 personer i en familj är ett bra antal. Och trots att vi fortfarande inte kommit i ordning med livet här i Sverige, så har vi ändå kommit in i våra egna rutiner och det funkar okej som vi har det just nu, fast vi längtar vidare.
/Emma

Skärmavbild 2016-09-21 kl. 22.31.24.png

Emma presenterar dagens PLUS & MINUS:

PLUS
Värdet som är så gott emot oss.
Att jag snart börjar jobba och Samuel blir lite föräldraledig.

MINUS
De sjuka huspriserna i Västra Göteborg. Alltså 6,4 miljoner för ett radhus är sinnessjukt ju.

Annonser

En tanke på “1 år med Beda

  1. Aino Johansson skriver:

    Sänder minst tusen styrkekramar till er familj! Inte ett lätt livspuzzel alla gånger. Håller med om att huspriserna är alldeles för höga både där men även här. Om man inte ska bo i skogen utan kommunalt vatten och avlopp förstås och långt från all samhällsservice. Där är det billigt! Gud välsignar er och ger den kraft ni behöver för varje dag – i Jesu namn! 🙏 Kram från Aino

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: