Pod & radio

Denna veckan har vi hörts extra mycket i etern. I onsdags fick vi vara med i Sveriges Radio P4 Göteborg och prata om vår medverkan i Familjer på äventyr och livet i Ecuador. Sen släpptes equmeniapodden igår där jag är med och temat är så klart: MISSION 🙂 Unni och Elin som driver podden är grymma!

Men annars händer inte så mycket. Samuel har semester/föräldraledigt och vi försöker hitta på grejer i regnet. Igår gick Samuel på bio med Sigrid och Silas medan jag gick på stan  med Beda. Efter nån timma ringde han och bad mig hämta Silas som gick bananas i biosalongen. Han är klart inte mogen för biobesök ännu!

/E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: