Kyrkokonferens i Sthlm

I går kväll kom vi tillbaka från Stockholm efter hela långhelgen på Kistamässan och Equmeniakyrkans kyrkokonferens 2016 ”Ikläd er Kristus”. Vi var inbjudna för att delta i  internationella gudstjänsten, där vi välkomnades tillbaka till Sverige… Efter 11 månader i Sverige 🙂

Sen deltog vi i ett seminariet om ”församling på nya sätt” och fick dela några erfarenheter från tiden i Ecuador och vad församling är för oss. Samma dag fick jag äran att vara med och spela in en podd för Equmenia som ska sändas senare i maj eller juni.

Här kan du se seminariet i helhet, vi är i slutet, men se hela för det är väldigt bra 🙂

Det var roligt att vara på plats och träffa människor och vi är överväldiga av alla positiva kommentarer vi fått från många för vår medverkan i Familjer på äventyr. Det betyder mycket att få ert godkännande, eftersom vi faktiskt representerade Equmeniakyrkan i SVT.

Sigrid var på en egen barnkonferens och hon fick pyssla massor och lärde sig att man ska ge pengar till människor som lever i krig!

Vi hann inte se något av centrala Stockholm, men bodde i Sollentuna och vandrade runt i Kista. Sa flera gånger till Samuel när vi gick där, att jag verkligen gillar att finnas här i ”multi-kulti”, jag blir glad av att mångfald! Igår gick vi på gudstjänst  i Husby och i Husbykyrkan där Samuel växte upp när hans pappa var pastor där och kyrkan var fylld av människor från olika länder. Men också Samuels vänner från tiden han bodde där. Väldigt roligt att vara tillbaka och hälsa på.

Nu är värmen äntligen här! Och vi svettas igen. /Emma

 

Annonser

En tanke på “Kyrkokonferens i Sthlm

  1. moa skriver:

    jag tycker ni ska flytta till kista eller husby- då får ni multi kultu för hela slanten… jättemysigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: