Med Jesus i båten

För en timma sen cyklade Samuel iväg till sitt nya jobb på Reningsborg. Skönt att träffas innan han åker till jobbet för innan började han redan 6.45! Snart ska jag iväg till förskolan med Sigrid och Silas, sen får vi se vad dagen har i plan för mig och Beda.

Vi har haft en skön helg, i lördags var vi på frukostseminarie med Alf B Svensson ”Våga vara förälder”, väldigt bra och roligt! Sen på eftermiddagen åkte jag och barnen och kompisen Stina ut med mormor och morfar och letade ägg på Stora Lyngskär. Vi hittade ett bo med två ägg! Underbart att komma ut på sjön och för Beda var det första båtturen utanför magen 🙂

Samuel predikade i Fiskebäckskyrkan i går kväll om att våga ta steg i tron. Första gången han gjort det i den kyrkan.

Jag har glömt att berätta nyheten att jag fått ett jobb. Och med det menar jag verkligen fått. I oktober börjar jag som kommunikatör och samordnare i Saronkyrkan i Göteborg. Jag har inte börjat kolla efter jobb ännu för det kändes för tidigt med Beda, men så kontaktade de mig efter tips från några vänner och ”plötsligt” skriver jag på ett anställningsavtal.
Det känns verkligen som Gud har varit med i dessa stegen. All oro inför framtiden och jobb har löst sig och jag känner stor tacksamhet till honom. Trots vår svaga tro, så har han hört våra böner!

Fortsätt be för Ecuador! När nyheterna slutar rapportera är det största arbetet fortfarande kvar i landet.

/Emma

 

4 tankar om “Med Jesus i båten

 1. Åsa Andersson skriver:

  Grattis, så roligt och skönt, ert liv har fått en helhet och ni kommer att finnas för så många människor. För mig och min familj har flera oanade saker fallit på plats ekonomiskt, vi har haft det så tufft och så, löser sig saker….och stora stenar har fallit…känner mig så tacksam och välsignad.
  Varma hälsningar Åsa

 2. Aino Johansson skriver:

  Gud är en förunderlig Gud! Välsignelse till er framtid både inom urken och i familjen

 3. Ann-Sofie skriver:

  Grattis!
  Men vad menar du med svaga tro?

 4. Ambivalent skriver:

  Detta famlande i tro är så svårt. Lever i en vetenskaplig forskarmiljö där gudstro nästan är mer förbjudet än rasism. Sitter ”i garderoben” och ber i smyg. Tycker mycket om läsa er blogg. Den ger styrka. Fast i smyg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: