Husdrömmar

Hej hopp. En liten stund själv utan barn som pockar på min uppmärksamhet. Hemma i solen idag, för feber vandrar runt i vår familj. Just nu är det Sigrid som har det, men det märks inte speciellt mycket på henne och hon är fast besluten att hon faktiskt kan gå på pyjamaspartyt hon är bjuden på ikväll… Kan bli en fajt senare om detta.
Solen skiner ute och helst hade jag varit ute med barnen… Kanske kan ta mig ut på balkongen sen och putsa lite fönster 🙂

Annars så var vi på en visning på ett hus i måndags, det var inte vi som bokat visningen men hängde på Pether. Som ni kanske förstår så längtar vi efter något större och eget. Det funkar okej här och vi kan inte bo på en bättre plats för barnens skull, men nu när Beda börjar röra på sig snart så känns det för litet. Många tycker vi ska köpa det ena efter det andra huset och självklart hade vi gjort det om vi kunnat, men när man bott utomlands några år så är man inte så het på lånemarknaden + att priserna på radhus och hus i Göteborg är väldigt höga 😦 Men nu har Samuel i alla fall fast jobb, så ska även jag få till denna lilla detalj, sen så kan vi gå till farbror Bank och fråga snällt.

Så om någon känner i sitt hjärta att man skulle vilja sälja sitt hus till en fin familj som oss, till ett pris som inte är skyhögt, så är någon mer än välkommen att höra av sig till oss 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: