Vik hädan alla virus

Dessa snoriga tider. Nu får det bli ett slut på detta, för allas ork och glädjes skull. Det svenska ekorrhjulet har blivit avbrutet av olika trista virus, som i sin tur skapar ett ekorrhjul av sjukdomar. Vik hädan! Just nu är det Samuel och jag som är sämst. Beda hämtar sig dag för dag och de andra mår faktiskt bra. Men det är ju helt värdelöst när båda föräldrarna är kassa och griniga. För vem går det ut över, jo tre stackars barn.

Men idag ska vi fira lite i alla fall. För i dag har lilla tösen blivit hela 6 månader. HURRA för BEDA idag. Du är vår solstråle och vi älskar dig! Det kan komma över mig då och då, det stora i att vi har tre fantastiska barn. Känslan av overklighet mitt i vardagskaoset. Tänk att Gud gav oss detta förtroende! /E

beda12_2

Beda 6 månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: