Avd 330

Där befinner vi oss nu. Barnen har varit hostiga ett tag nu men i natt började Beda kämpa med andning och hostade mer än vanligt. I morse åkte jag med henne till Vårdcentralen som skickade vidare oss till barnakuten efter att inhaleringen hon fick inte hjälpte. Här på sjukhuset visade det sig att hon hade dålig syresättning och har fått adrenalin och astmamedicin samt cortison. Nu har vi hamnat på avdelning 330 och vi får se om det blir över natten. Hon är förvånandsvärt pigg men de vill ändå att vi stannar och fortsätter med inhalationer. 

Så be en bön att det inte blir långvarigt och att hon blir bra snart! 

/Emma  

 

Annonser

En tanke på “Avd 330

  1. Åsa Andersson skriver:

    Lilla gumman, hon ser verklig pigg och glad ut, men de har det tufft när astman gör besök, Tur att vi har så bra mediciner! varma kramar och en blåshälsning ( vi skickar alltid såna till barn som är sjuka från förskolan, de blir friska snabbare då 😉) Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: