Nu längtar vi faktiskt efter våren

Nu längtar vi faktiskt efter våren. Våren är i min mening den bästa tiden på året. När allt vaknar till liv igen. Ett mirakel varje gång! Men längtan kommer också ur en högst ekonomisk synvinkel: Sigrids överdragsbyxor m.m. sitter lite för tajt och lite för kort på benen och jag vill verkligen inte investera i nya eller ens begagnade innan nästa höst. Så hon får leva med att det stramar åt. För nu vill vi köpa vårjacka och vårskor!

Men visst har våren börjat lite granna, vi har redan haft små picknickar med vänner och mostrar, fast det är lite kallt och visst har Beda fått på sig Sigrids gamla fina jacka istället för den klumpiga overallen. Och idag var den varmaste dagen hittills i år, så visst finns det hopp.

/Emma

DSC_0004.jpg

Picknick vid Eskils kanal

Annonser

En tanke på “Nu längtar vi faktiskt efter våren

  1. Aino Johansson skriver:

    Våren är en underbar tid för förnyelse, för avkoppling, för utearbete, för promenader, för kontemplation – ja – all tid är värdefull tillsammans med nära och kära. Tack för info och gulligt foto! 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: