Ett fint avslut!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Då var sista avsnittet av Familjer på äventyr sänt och vi kan pusta ut 🙂 Det blev ju 8 väldigt bra avsnitt ju, eller hur!? Säger det igen, det har varit en ära att få dela detta med er. Galet att vi har varit med och att ett produktionsbolag tyckte vi var så intressanta att de valde ut oss till programmet. Själva tycker vi väl att vi är ganska trista…

Vi hoppas att vi fått inspirera människor på olika plan. Att ett äventyr börjar när man låter en dröm slå rot och när man börjar ta de där första stegen mot sin dröm. Vi valde att vara personliga från första stund, för det är sådana vi är, men också för att man skulle få se det roliga och härliga med att leva utomlands, men också vilka uppoffringar man gör och att det inte alltid är en dans på rosor.

Så vad händer nu? Som det stod i slutet så har vi planer på att starta ett litet familjeföretag och importera kaffe! Tankar som vuxit under hösten och våren. Sen jobbar Samuel vidare och jag är hemma med barnen, men ska väl börja titta efter jobb framöver och läsa upp lite betyg m.m.
Sigrid ska börja förskoleklass i höst och vi hoppas hon hamnar med sina nya vänner. Silas fortsätter på världens bästa förskola  och är en riktig liten tjöta och Beda har lärt sig sitta, de ni!

Vi har inte gått med i någon församling ännu, vill känna oss fram lite innan vi tar ett beslut var vi ska vara med.

Tack för att ni följt oss, tack för alla fina hälsningar från olika håll.

God bless

/Samuel & Emma & the kids

Avsnitt 8 på SVTPlay

 

Märkt , ,

15 tankar om “Ett fint avslut!

 1. Enna skriver:

  Tack för att ni bjudit på er själva genom hela serien, det har varit så intressant och även lärorikt att följa er! Lycka till i framtiden, vad det än må bli 🙂

 2. Maria Karlsson skriver:

  Det har varit fantastiskt kul att titta på er. Vilka fina föredömen ni är! Så varma, så mänskliga och så mycket av genuin vardagstro som kommer fram. Och man får många skratt! Lycka till nu! Kram från Maria på Missionsinstitutet

 3. Emma skriver:

  Stort tack för att vi fått följa er! Vilka fina människor ni är. Stort lycka till med allt! ❤️

 4. Mikaela skriver:

  Är på ett sätt så avundsjuk på er, tycker det är modigt att ge sig ut på ett sånt äventyr med barn. Skulle önska att jag var lika våglig 😉
  Vill tacka för att vi har fått följa er! ska du sluta att blogga? Hade hoppats på att få följa er fastän serien är slut.
  Ta hand om er!

 5. Towa Beckenham skriver:

  Det har varit så härligt att se er familj. Er avslappnade stil, tro på Gud och närheten till människorna ni tjänat. Tror ni varit en mycket god förebild. Mer sånt i svensk TV! All välsignelse till er familj.
  Mina svärföräldrar är de som grundade arbetet på New Life Home I Kenya som också var med i programmet. Många saker att glädjas åt.
  Ber att var sak ska bli rätt i er framtid.
  /Towa

 6. Anki skriver:

  Tack för att vi få följa er så personligt! Ni bjuder verkligen på er själva, bara ler när jag ser er goa familj!

 7. Annelie Köppen skriver:

  Har aldrig sett detta program innan, men jag har följt det denna säsong. Måste dock erkänna att jag ibland hoppat över delar (tittar alltid via svtplay pga 3 barn) ibland och tittat mest på er. Det är ju omöjligt att inte tycka om er!
  Önskar er Guds rika välsignelse även i framtiden oavsett i vilken del av världen ni kommer att tillbringa den.

 8. Hanna skriver:

  Tack för att vi fick följa er! Ni verkar vara en fantastisk och varm familj. Önskar er all lycka!

 9. S/Y Mary skriver:

  Vi eftersläntare har inte sett sista avsnittet än. Men vi tycker i alla fall att ni är superfina, och roliga. Kram. Linda

 10. Caroline j skriver:

  Jättekul att följa er på eran resa 🙂

 11. Tali skriver:

  Det har varit fantastiskt att få följa er, och vilket bra slut det blev (eller kanske ny början snarare). Vi bor på Lanzarote sedan två år tillbaka och pendlar vilt mellan besluten att stanna här ”för alltid” eller att åka tillbaka till Sverige inom kort. Ungefär varje dag ändrar vi oss. Så än är inget bestämt. Men det har varit lite skönt att följa er och få se vad som komma skall så att säga. Även om vi inte lever samma liv eller är i riktigt samma situation så är det ändå lite lyxigt att kunna se någon annan göra resan först och få höra lite tankar 🙂 Tack så mycket och vi kommer definitivt att fortsätta följa bloggen och er resa vare sig ni väljer att stanna i Sverige eller ta er någon annanstans i världen!

 12. Maria skriver:

  Jätte kul att följa er! Ecuador har en speciell plats i mitt hjärta då jag är adopterad därifrån. Och min mamma berättade häromdagen att jag har legat i samma vagga/säng som Samuel innan vi åkte hem till Sverige -80. Hon var och hälsade på där med mig:) Sedan har deras nya granne Hanna även anknytning(Hanna o Henrik) världen är liten.
  Men jätte kul igen att få se era äventyr (ville se mer hahah)och följer bloggen fortsättningsvis också såklart. Kanske ses i stan 😉 lycka til med allt!
  Hälsn Maria Deling (fd Bengtsson)

  • Hej Maria. Spännande att du kommer från Ecuador! Är du säker på att det var 1980, för Samuel är född januari 81. Vi får kolla med hans mamma om hon minns 🙂
   Kul att du följt oss och fortsätter här på bloggen! /Emma

   • Maria skriver:

    Ja, menade bara att jag låg i vaggan som sedan Samuel kom att ligga i:) min mamma hämta mig och hälsade på hos Samuels föräldrar.
    Kram Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: