Så landade vi till sist…

I dagens program landare vi äntligen i Sverige. Dagen var faktiskt den 6 juni så mer svenskt kunde det inte bli. Sköna känslor och mycket glädje när vi till sist landade.  Vi var väldigt trötta men tröttheten suddades ut av all kärlek vi möte av familj och vänner. Vi älskar er! Vilket jobb ni la ner på vår hemkomst och att ni ställde upp på denna galenskap att vara med i tv 🙂

Vi återkommer snart med mer tankar…

/Emma

 

 

Annonser
Taggad

14 tankar om “Så landade vi till sist…

 1. Emma skriver:

  Vilken förmån det är att få följa er familj i programmet. Man både gråter och skrattar med er och det lyser igenom vilka stora hjärtan ni har och vad ni har bidragit med till er församling och människor omkring er. Hoppas ni är stolta över er medverkan, tack för inblick i ert liv.

 2. Anna B skriver:

  Det är väldigt lätt att tycka om er familj och er som par genom tvn. Ni är charmiga ☺️

 3. Nicole skriver:

  Hej, jag skulle vilja höra mer om er kristna tro, tycker det var väldigt lite om det i programmet och här i bloggen. Är inte Jesus nr 1 för er? Eller är det bara något som händer i bakgrunden/vid sidan om? Eller skäms ni över att prata om det för mycket? Eller hur tänker ni kring att prata om Gud?
  Mvh Nicole

  • Hej Nicole. Vi har inga problem att prata om vår tro och tycker vi skriver en hel del om den här på bloggen, men allt är ju relativt 🙂
   Vi skäms verkligen inte för vår tro och Jesus är anledningen till de mesta val vi gör i våra liv. Han är med i allt vi gör och inget sidoprojekt… Vi pratade mycket tro under inspelningen men allt kom inte med, totalt har vi mer än 90 timmar inspelat som klippts ner till 15 minuter i 8 program. Vi pratar ofta om Gud och är ute och predikar mm flera gånger i månaden.
   Kanske har vi en filosofi att leva evangeliet mer än att prata om du förstår vad jag menar.
   Hoppas jag svarat på din fråga, uppskattar den för den fick mig att tänka till 🙂 /Emma

 4. Sandra Strandgren skriver:

  Å jag sitter som klistrad framför tv.n. Verkligen så himla kul att följa er! men oj vad jag grät då Sigrid skulle ta avsked av Carolina var nästan så det gjorde ont att titta på… tur det finns Skype, men synd att Sigrid glömt mycket spanska,,, men kul ändå att de kan hålla kontakten iallafall. Men hur känner ni er nu efter det gått en tid i Sverige tror ni att ni kommer finna ro här eller vill ni ut på nya äventyr eller tillbaka till Ecuador?

  • Hej Sandra. Kul att du följer oss!
   Ja avsnittet med Carolina är smärtsamt att se. Sigrid saknar henne mycket.
   Vi har det bra här i Sverige, självklart saknar vi Ecuador och kommer förmodligen återvända nån gång i framtiden när barnen är lite äldre. /Emma

 5. axklo skriver:

  Love you! Hörs inte mkt, men jag försvinner tillbaka till sommaren -03 på Hisingen 😂 Kvällens program gick från ljuvligt till underbart när Samuel mitt i tankarna om hemkomst kommer på sig med att säga ”å titta potatissallad!” ❤️

 6. Lotta skriver:

  Följer er i Familjer på äventyr (och väntar hela tiden på att er familj ska dyka upp i avsnitten). Detta må vara långsökt, men jag måste fråga. Du, Emma, är lik en person som heter Malin som jobbar inom svenska kyrkan i Halmstad. Hörde i avsnittet att du har en syster som heter Malin, är det hon?! 🙂

  • Hej Lotta.
   Jag är inte den Emma du tänker på, däremot känner jag en Malin Söderstjerna som kommer från Halmstad och är aktiv i EFS, men tror inte hon bor där längre. Vet inte om hon har en syster som heter Emma…
   /Emma

 7. Anna Hjalmarsson skriver:

  Jag har verkligen gråtit i varje program nu, på grund av er, alla hejdå som ni var tvungna att gå igenom har fått mig att hulka framför TV:n. Det måste vara så smärtsamt att ha sina hjärtan på två olika platser på jorden, men samtidigt så fint att få vara en stor del i många människors liv.
  Så tack för att ni har delat med er, varit så ärliga och visat era känslor, det gick iallafall rakt in i mitt hjärta. Och till sist, hur har Karolina och Sigrid det?
  Massor av kramar till er från Anna.

  • Vi verkar ha den effekten på människor som tittar 🙂 😦
   Roligt att du följer oss och kul att du gillar oss.
   Sigrid och Carolina hörs inte så ofta, men vi pratar ofta om Carolina med Sigrid.
   /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: