Jenny hjärta Thomas

Så var vi hemkomna från långhelgen i Orsa Grönklitt. Den posttraumatiska stressen som alltid kommer när man morgonen efter hemkomst ser alla väskor och kassar med smutstvätt och grejer är inte nådig. Men så börjar man pö om pö att ta hand om det… Men för oss som inte har en källare eller tvättstuga att gömma grejerna blir allt SÅ rörigt.

Men tillbaka till anledningen, vi var i Orsa för våran Jenny och hennes Thomas gifte sig. Det blev ett riktigt vinterbröllop med snöstorm light och fest i toppstugan. Hela helgen var väldigt trevlig. Vi bodde i stugor i backen och vi kunde åka skidor och snowboard på fredagen. Sigrid åkte för första gången och hon var riktigt duktig, men avverkade sina skidlärare (läs pappa, mostrar och morbror) på löpade band. Detta att man inte kan vara bäst från start är en tuff lärdom för henne 🙂

Sigrid fick också äran att vara brudnäbb tillsammans med Thomas syskonbarn. Hon gjorde ett strålande jobb. Vigseln hölls i Orsa kyrka.

/Emma

 

Annonser

4 tankar om “Jenny hjärta Thomas

  1. Agnes. skriver:

    Hej. Vill bara säga vilken fin/ varm och härlig familj ni verkar vara som bjuder så mycket på er själva, tar hand om varandra och andra. I kväll ska jag titta på familjer på äventyr, bästa programmet.

  2. Anita Johansson skriver:

    Hej! Så kul att ni har en blogg. Ser programmet idag och vill bara tacka er för att ni har varit med och förgyllt våra tisdagskvällar. (eller på svt play andra kvällar). Önskar allt gott framöver. Kanske någon mer kommentar på bloggen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: