Vad är ett äventyr?

  I morgon sänds avsnitt 3 av Familjer på äventyr och denna gång är vi lika ovetande som ni. Vi fick förhands-se de två första avsnitten men nu vet vi inte mycket av vad som komma skall. Vi minns ganska bra vad vi spelade in, men mycket är i en liten difus dimma. 

Man kan ju inte låta bli att söka på nätet vad som sägs om programmen, vilket man gör på egen risk. Alla kan inte tycka om allt som sänds på tv. Men någon skrev en grej som jag gått och funderat på lite. Personen skrev något i stil med; hur roligt är det att följa någon som längtar hem till Sverige och som avslutar. 

Det kan jag hålla med om. Nu var det så att det inte var vi som bad att få vara med i programmet, vi blev kontaktade av produktionsbolaget och de i sin tur såg oss som tillräckligt intressanta att spela in 8 program om. Men tanken på att det är ett avslut som man får följa är faktiskt en del i alla äventyr. Vi har varit med om tre fantastiska år, men allt måste ha ett slut med en fortsättning. Äventyret är ju inte själva resan. Äventyret är ju livet och alla dessa människor och upplevelser vi får vara med om. Äventyret är att gå utanför sin egen bekvämlighet och uppleva något nytt! 

Men fortsätt skriv om oss kära ni, det är roligt att följa era åsikter. Mest får vi faktiskt väldigt fina ord från kända och okända människor och vi tycker det är en ära att få dela med oss av vår tid i Ecuador. 

/Emma 

Annonser
Taggad ,

8 tankar om “Vad är ett äventyr?

 1. Aino Johansson skriver:

  Klart att vi följer er! 👍 ❤️

 2. Agneta Eriksson skriver:

  Jag är full av beundran över ert ”äventyr” som jag vet är mer än ett vanligt äventyr och nöjestripp!
  Ser fram emot att få träffa er någon gång!

 3. Ulla Persson skriver:

  Ni är så äkta och ärliga. Era liv speglar en trovärdig kristendom.TACK & All välsignelse till hela familjen. Ulla

 4. Martina skriver:

  Hej! Älskar programmet, det känns så välgjort! Och vad jag speciellt gillar att följa er! Jag grät när ni var på ultraljud. ❤️ var bara som ni är, och lyssna på oss som gillar er ❤️

 5. Cecilia skriver:

  Det är jätteroligt att få följa er och era fina barn! Senaste avsnittet (4 tror jag) var det vääääldigt mycket igenkänning, livet som småbarnsförälder. Tack för att ni delar med er.

 6. Melanie skriver:

  Hej! Jag blev så glad när jag såg er, och att ert äventyr handlade om resan tillbaka. Det är ett äventyr det med! Ett äventyr som kanske kan vara svårare än att resa ut. Jag hoppas verkligen ni fortsätter blogga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: