Om mindre än en vecka kommer vi synas i tv i hela 8 program och det känns spännande och galet. Vill redan nu förbereda er på att ni får se två sletna missionärer som valde att ta emot ett filmteam mitt i avslut och packning. Gravid i 6:e månaden fick jag varje dag leta bland de få kläder jag kunde få på mig, för att se något så när respektabel ut och Samuel svettas mer än någonsin i otvättade kläder dag efter dag. Ha ha, ni slängs in i verkligheten!

Men det var ju inte det jag ville skriva om nu, det kommer fler tillfällen framöver 🙂
Jag ville skriva om året 2016. Det är väl ändå vårt år. 2015 är delat i två delar, Avslut i Ecuador och start i Sverige, men nu är det dags att gå vidare. Så vad vet vi om detta året?

  • Vi firar 10 år som äkta makar.
  • Det är fotbolls-EM.
  • Sigrid ska börja förskoleklass.

Ja det var väl det jag vet ska hända, så det finns ju en del att jobba på för att det faktiskt ska bli ett bra år. Positivt tänk är modellen tror jag, då kommer man långt.

För övrigt är det ganska kallt ute, kylan vi väntat på, men i går frågade Sigrid när det blir sommar igen? Hennes latinokropp förespråkar värme, trotts att hon längtat efter snön länge.

Skärmavbild 2016-01-07 kl. 14.22.21

/Emma