God fortsättning

Dagen efter och vi är hemma och slappar, tog oss ut på en liten promenad som började i sol och slutade i storm och regnblandat hagel, uppfriskande helt enkelt.

Vi hade en fin julafton, dock måste vi lära oss det sär med tidsuppfattning och optimismen kring detta 🙂 Men vi kom dit vi skulle till sist ändå. Barnen är supernöjda med sina klappar och det är riktigt skönt att ha en dag ledig och bara leka och spela spel och äta rester. Vi firade först hemma hos farmor och farfar i Backa men lite lunch och sen blev det hela tjocka släkten Lindgrens hemma hos Emmas syster Malin. Och i år sa vi åter igen; nästa år kan vi göra hälften så mycket mat :).

Tänker tillbaka på förra årets jul i Jipijapa. Den var faktiskt fin. Vi gjorde egen julmat och hade köpt med oss en julmust från Sverige som vi öppnade med vördnad. Sen firade vi med församlingen på kvällen. Men annars så saknar vi inte julen i Ecuador, det är den tiden som jag tyckt varit jobbigast under åren där. Det funkar inte riktigt med plastgran och amerikaniserad jul i 35 graders värme…

Familjer på äventyr

Nu går trailern jätteofta på SVT och vi väntar med spänning på premiären. När det spelades in var vi i slutet av vår period och det var så mycket som hände de veckorna, så det är svårt att komma ihåg allt som spelades in. Mest orolig är man ändå för hur man kommer se ut och vad man sa. Ytliga saker helt enkelt 🙂 12 januari 20.00 i SVT1 börjar det hela.

/Emma

Annonser

En tanke på “God fortsättning

  1. Monica Gustafson skriver:

    God fortsättning på julen! Det ska bli spännande att se TV-programmen! Kram från Monica i Mullsjö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: