Julefrid

Vi njuter av december. Vi gillar detta mörker som täcker Sverige dessa tider. Vi myser med julstjärnor i fönstren och hyacinter i varje kruka. Vi njuter av adventsljusen som får tändas söndag efter söndag.

Men så ser jag mina fina vänner och familj som jobbar. Stressen över jul, stressen att hinna. Jag lider med er, för jag vet att ni vill njuta också, men måste jobba för att få ihop det. Det blir liksom så motsägelsefullt på något sätt. Vi jobbar för att leva gott, men mår kass för vi jobbar så mycket och inte hinner njuta av livet och familjen.

Nästa år är jag säkert i samma sits, vem vet. Men detta året tar vi vara på julefriden.

/Emma

Annonser

En tanke på “Julefrid

  1. Aino Johansson skriver:

    Det är ett stämdigt pusslande med barn, partner och jobb. Arbetstid och fritid väger inte alltid jämnt. MEN – man kan boka egentid, familjetid i almanackan – inte bara jobbtid. Funkar ibland dock inte alltid – men bra att försöka iaf. Försök att njuta av minuterna tillsammans med barnen. De växer så fort. Önskar dig och hela din familj en fridfull jul med Jesu frid i ert hjärta! 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: