Sova ut

Tänk att vi, alltså Beda och jag fått sova till 8.30 idag. Detta är tack vare att storasyskonen åkte till mormor och morfar igår och sovit över natten där. Den som nästan aldrig får sova ut är vår fina pappa Samuel som börjar 6.45 varje morgon i Älvängen… och helgerna ger honom ingen sovmorgon med en Silas som sätter igång tidigt :).
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket det betyder att ha avlastning, det är en av de stora skillnaderna från hur vi hade det i Ecuador. Där hade vi nästan ingen avlastning, förutom vår älskade Lucrecia som var vår hemhjälp, vilket var guld värt. Så jag vill här och nu säga TACK till våra föräldrar och barnens mor- och farföräldrar. Avlastning är inte bara för oss föräldrar utan även för de små. De älskar att åka till er och slippa trötta och tråkiga föräldrar en stund.

DSC_7121dopDSC01068 DSC01053

För några dagar sen fick vi äntligen prata med Carolina i Ecuador. Sigrid hade väntat länge och frågat mycket om när vi skulle prata med henne. Samtalet gick lite knagligt. Men de var väldigt glada att se varandra igen!

DSC01059

Vi har varit i Sverige i 5 månader och tyvärr har hon tappat spanskan redan. Hon förstod vad de sa men vågade inte svara, eller visste inte hur man sa saker. Det finns ett klipp på Facebook där vi ska åka till Sverige 2014 och vår vän Wacho filmar resan till flygplatsen. Där hör ni hur bra hon pratade!

Nu ska jag sy gardiner och kuddar. Ha en fin fredag!

/Emma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: