Lite om allt möjligt

Jag och mitt (icke) ordningssinne sitter här i soffan och pausar en stund tillsammans med Beda. Förra veckan åkte Sigrid och jag iväg och shoppade loss tyger på Stoff & Stil. Men som vanligt vill jag göra allt på samma gång och börjar sy lite på allt på samma gång och resultatet blir ett litet kaos, så idag tog jag tag i att få ordning på allt halvfärdigt. Gardinen jag sydde åker ner och får bli kuddar, den blev inte bra helt enkelt, men fint tyg till kuddar! Sen sydde jag en oversize-tröja till mig själv.

En av de sakerna jag saknade i Ecuador var min symaskin. Jag sydde jättemycket tidigare och nu har jag kommit igång lite igen. Men med tre barn, så blir stunderna inte många och orken finns inte alltid…

Sigrid och Silas är hos mormor och morfar i em för att hjälpa till att baka mm. Om det nu är till nån hjälp 🙂

Denna månaden blir klädköpar-månad… Efter tre år i Ecuador är det inte många höst/vinterkläder i garderoben och nu börjar kylan göra sig mer och mer påmind, då blir det ett måste att köpa nytt. Saknar att gå i flipflop och mina slitan kläder 🙂 Så nu när Samuel kommer hem ska vi åka en sväng och se om vi hittar något vettigt…

Beda är en månad nu och växer så det knakar. Våra barn har inte varit små någon av dem, men denna tjejen leder ligan! Hon har börjat hänga med och söker ens blick för att sen ge en sitt lilla leende om man har tur.

/E

Skärmavbild 2015-10-26 kl. 16.32.54

Annonser

En tanke på “Lite om allt möjligt

  1. Aino Johansson skriver:

    Guds rika välsignelse och kraft i massor önskas till din familj! 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: