BF +2

Jo så är det. Ingen bäbis har anlänt ännu. Men det är ganska soft denna gången. Första gången gick jag över 2 veckor och var knäckt av uttråkning och väntan i en folk-tomt Stockholm. Andra gången var jag helt slut på 2800 meters höjd i ett trist Quito, och fick vänta en vecka extra. Denna gången känns det därför ganska soft att det dröjer. Visst är jag stor och otymplig och har inte så mycket för mig mer än att kolla Netflix och fixa här hemma medan barnen är på förskolan. Idag följde min syster Annica med mig till barnmorskan och allt såg bra ut typ. Sen gjorde vi Frölunda torg en sväng och köpte prytlar av olika slag. Det enda (och det är väldigt ytligt) är att jag endast kan gå runt i gravidtajts och stora t-shirts, samt mina bekväma jumpaskor. Så det är inte jätteroligt att gå in på fräcka G-RAW och kolla jeans med fräscha storasystern. Ja ja, vad kan jag göra 🙂

Just nu tittar jag på Tro Hopp & Kärlek, där vi faktiskt känner två av tjejerna (Anna-Klara och Karin) och känner till pastorn. Ska bli intressant och följa, och väldigt roligt att det pratas tro i tv på ett ”vanligt” sätt.

Nu får vi se om nästa inlägg handlar om en nyfödd eller om väntan.

Tills vi ses igen…

/Emma

Färdigbäddat i vagnen

Färdigbäddat i vagnen

Tjockis...

Tjockis…

En tanke på “BF +2

  1. Monica Gustafson skriver:

    Det blir spännande både med bäbis och pastorsdejterna 😊 Kram från Monica i Mullsjö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: