I väntans tid

Hej vänner.

Sommaren har väl mer eller mindre passerat och vi ska snart avsluta vår ”hemkomst-tid”, alltså tre månader som fortsatt anställda i Equmeniakyrkan för att ha tid att landa och komma in i livet här igen. En gåva och en förmån att få ha det så bra. Sommaren har varit god emot oss. Vi har inte lidit så mycket av det ”dåliga” vädret, det har kommit och gått och när solen varit framme har vi mest tillbringat vår tid på holmarna i Göteborgs skärgård. Vi älskar vår lilla båt!

Men nu närmar sig nedkomsten av vårt tredje barn. 6 september är det beräknat, så h_n kan komma när som helst, men vår erfarenhet är att vi får vänta ett tag. Både Sigrid och Silas kom efter det datum som var satt. Jag är tjock och otymplig men mår bra. Vi har förberett alla praktiska delar med säng och vagn m.m.

Sigrid och Silas har börjat på förskola och de trivs bra. För Sigrid är det en ny upplevelse som är väldigt annorlunda från skolan i Ecuador. Inga läxor, ingen uniform. Det känns som hon har det bättre i den svenska skolan. Dock finns det så mycket hon behöver lära sig som hennes kompisar kunnat sen de var små. T.ex att man inte stoppar in regnbyxorna i stövlarna 🙂

På jobbfronten har det löst sig för Samuel under hösten. Han ska grovarbeta på ett bygge fram till jul. Efter funderingar fram och tillbaka vad som skulle passa honom och familjen bäst, fick han detta erbjudande och vi insåg att det är något sådant han behöver göra en stund. ”Bara jobba, inte tänka”…

Sigrid har ju fyllt 5 år också. Stor tjej. Hade sitt första barnkalas i Sverige tillsammans med sin kompis Stina förra helgen och hon var supernöjd.

Här får ni lite bilder från sommaren, har inte haft med kameran så mycket tyvärr. Men här är några pärlor.

/Emma

P1020683 P1020706 IMG_3475 IMG_3469 IMG_3472 IMG_3497 IMG_3499 IMG_3530 IMG_3545 IMG_3547 IMG_3569

2 tankar om “I väntans tid

  1. Monica Gustafson skriver:

    Hej! Trevligt att få följa er även hemma i Sverige! Lycka till med allt som ligger framför och Gud välsigne er! Kram från Monica i Mullsjö.

  2. Otto Ernvik skriver:

    Komma till Sverige tar sin tid…

    Mycket snygg tårta.

    Otto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: