Att flytta är omvälvande

Rensa, slänga, tvätta, ge bort, packa ner, slå ihjäl råtta som bott i köket (länge verkar det som). Flytta är så omvälvande. Alla små pryttlar som ska ner i någon låda eller väska. På samma gång jobba med allt i församlingen som ska ske dessa sista dagar. Ena stunden känns det som man har det under kontroll, sen i nästa stund känns allt som ett kaos. Som tur är kommer vänner till undsättning och tar tag i ens kaos. Tack Andrea!

Något som vi är väldigt glada för är att i går skrevs ÄNTLIGEN marken på! Efter veckor av osäkerhet kring vissa punkter i kontrakt och ägandeskap så blev det av igår. Rolando Escola, FACEs ordförande kom ner och kunde skriva på. Detta vår ett av våra mål innan vi lämnade landet, nu kan arbetet fortsätta här och plantorna ska få växa sig stora och starka under några år.

Så här glada var vi igår när kontraktet på marken blivit påskrivet.

Så här glada var vi igår när kontraktet på marken blivit påskrivet.

Be gärna för oss, det är mycket som ska funka denna vecka. I morgon har vi avskedsfest här i vårt garage och sen nästa vecka är det bröllopsförberedelser ihop med packning. På lördag den 30 maj gifter sig Nadia och Jose-David och söndag är vår sista gudstjänst och allt ska vara packat, på måndag 1 juni går flyttlasset till Gunilla i Guayaquil och vi åker upp till Quito för att hämta Samuels pass, fixa papper från doktorer och säga hejdå till vänner m.m. 5 juni sätter vi oss på planet för att landa i Sverige 6 juni. Vi längtar!

/Emma

3 tankar om “Att flytta är omvälvande

 1. Otto Ernvik skriver:

  Hälsa Angelos som var i Sverige.
  Otto

 2. AnnaLena skriver:

  Välkomna till Sverige, kraft och Guds omsorg i allt önskar jag er! Vi ber om beskydd & mkt nåd & glädje dessa sista dagar. Stor kram!!!

 3. Aino Johansson skriver:

  Välsignelsens kraft genom den Helige Ande till er! Styrkekram från Aino

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: