Mindre än en månad kvar

Nu är det mindre än en månad kvar tills vi är i Sverige igen. Sista månaden kommer vara intensiv av många anledningar, men just nu känns det som det kommer gå bra med allt som ska packas m.m. Ska göra en checklista så allt blir gjort i rätt tid. Nästan alla möbler vi har ska till Equmeniakyrkans nya missionär Gunilla Eliasson som jobbar i Guayaquil. Stackarn får vänta en månad på att få möbler till sitt hem. Hon har lånat ihop lite grejer så länge.

Just nu bygger Sigrid och Silas koja med soff-kuddarna. Hemma i Sverige väntar en helt ny soffa på oss, som jag visade för Sigrid häromdagen och då sa hon direkt ”den ska jag bygga koja med”… Vi är så lyckligt lottade, så de stora sakerna är förberedda för oss när vi kommer hem. Vi har hyrt en lägenhet i en villa i Fiskebäck, sängar och soffa har familjen köpt in och förra veckan köpte vi en bil av äldre modell på distans. Samuels bror Daniel hjälpte oss. Så nu kan vi ta oss runt enkelt, och innan vi kommer hem ska de flytta in våra grejer och fixa lägenheten för oss, så vi kan flytta in direkt. Tack älskade familjer, ni är bäst!

Nu kom Angel på besök med en påse djungelvrål 🙂

/Emma

En tanke på “Mindre än en månad kvar

  1. Ing-Marie Bygård skriver:

    Hälsa till Angel från oss i Fristad!!! Välkomna hem till Sverige… Ing-Marie + hela gänget i Missionskommitten

    Skickat från min iPad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: