Ensam hemma

Idag har jag ätit lunch ensam. Konstig känsla faktiskt. Samuel är på marken, Sigrid åt hos grannen och leker där och Silas somnade innan maten. Men det kanske också var något jag behövde. Känns så. En stund att andas lite. Struntar i disken en liten stund till. Om en stund får vi besök, så då drar det igång igen. Men just nu andas jag lite.

Silas och jag promenerade till centrum och handlade, skönt att komma ut, men varmt. Han fick även ett par nya skor. Det är jättesvårt att hitta skor till honom, han har jätte breda fötter. Så man måste hitta en bred sko och då blir det ofta några storlekar för stort, men idag hittade vi fina ”gummiskor”. Prutade ner till 13 dollar, från 14… Svårprutat dessa dagar!

Samuel åkte iväg klockan 7 i morse med Wacho och Bryan. De ska mäta upp hela marken vi ska köpa. 17 hektar. De ska gå med en liten apparat som läser av. Samuel trodde han skulle vara tillbaka i em, men jag tror det dröjer. Om de inte fortsätter i morgon.

Mindre är 2 månader tills vi kommer hem till Sverige. Igår hade vi en ganska kass dag, tyvärr. Vi är ganska trötta nu och lusten och orken att ge något extra försvinner stundtals. Speciellt när det kommer till saker här hemma. Slutspurt är jobbigt! Det är så mycket vi vill få ordning på i arbetet innan vi lämnar. Och mycket har fallit på plats. Ett av mina mål som kämpat med är att få igång olika grupper i församlingen. Vissa av mina små projekt har inte blivit så mycket av, men vissa består. Mest stolt är jag över kvinnogruppen som de sista månaderna kommit igång och blivit självdrivande. Söndagsskolan är också i full rullning igen vilket är en stor glädje och alla ledare som finns med där är grymma.

Om en timma kommer Merly hit. Hon ska gifta sig med Carlos i maj och vi ska planera lite 🙂

Tack för allt stöd vi får från olika håll. Tack för att ni finns.

/Emma

Annonser

En tanke på “Ensam hemma

  1. AnnaLena skriver:

    Så dyrbart med ett litet andetag mitt i allt, även om jag tänker att du säkert skulle behöva lite längre paus också.. Låter fantastiskt det du berättar, och man anar att det spirar både här & där. Och att det som vuxit fram på något sätt har grott fram så tydligt just ur människornas vandring tillsammans med er..blir berörd när jag läser. Var rädd om er & jag ber att Gud leder er stund för stund..och han håller om sitt verk. Stor kram till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: