liten uppdatering om kaffe

Vårt ”lilla” kaffeprojekt här i Jipijapa har tagit nya steg. Äntligen har vi hittat en mark som vi ska köpa nästa vecka. Så nästa vecka blir fullt upp med arbetet att få ordning på marken och få dit plantorna. Men det känns så skönt. Främst för Samuel har det varit en stor börda med sökandet efter en mark och plantorna måste i marken snarast. Borde varit planterade för längesen. I morgon ska Angel som är i Sverige prata om kaffeprojektet i Immanuelskyrkan i Borås och då gjorde vi en uppdatering på filmen om projektet. Den kan ni se här: https://www.dropbox.com/s/5gi6nf5w5dfqal5/Kaffe-projektet_april_2015.mp4?dl=0 Skärmavbild 2015-04-10 kl. 19.54.43 Skärmavbild 2015-04-10 kl. 19.54.26

Annonser

En tanke på “liten uppdatering om kaffe

  1. musikansvariga skriver:

    Angel presenterade projektet i Lidköping för ett kort tag sedan, vilket lämnade oss rätt bekymrade: Ingen mark att sätta alla dessa plantor i? Det fanns väl nog med andra problem att lösa. Så det här värmer! Nu litar vi på att fortsättningen – och allt lärande om odling som är kvar att göra – går samma goda väg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: