Farmor och Farfar!!!

Måndagsmorgon, känns som någon bankat en planka i huvudet på mig. Men upp och hoppa, för en 1,6 åring behöver underhållning.
Idag ska vi flyga till Quito, kommer upp vid halv tre och sen dröjer det bara några timmar så landar farmor och farfars plan 🙂

Det är roligt att prata med Sigrid om saker som komma skall. När morfar och Joakim var här prata vi mycket om Sverige och allt hon ska göra där, sen att farmor och farfar kommer snart också. Men det där med tidsuppfattning är inte en fyraårings bästa gåva, så samma kväll som de åkte från oss, började hon städa bland sina leksaker och plocka ordning, för att det skulle vara fint när farmor kom… Hon trodde hon kom dagen där på… Söta unge. Sen vill hon åka båt -NU. For också vänta några månader… Men sen så blir det MYCKET båt-åkande för vår del. Hela sommaren.

Tillsammans med dem ska vi ha lite ledigt (igen) men också arbete. De är här för att göra uppföljning på sitt arbete i Spanien. De ska besök människor som återvänt till Ecuador och familjer till personer som fortfarande är kvar. Samt vänner de har här så klart! Jag ska ha möte med kommunikationsgruppen, för att göra uppföljning på arbete som gjorts och hur arbetet ska förtsätta. Sen ska vi också till doktorn och titta till skrutten. Idag går vi in i vecka 17 🙂

Ha en fin vecka vänner!

/Emma

En tanke på “Farmor och Farfar!!!

  1. AnnaLena skriver:

    Önskar er härliga dagar tillsammans! Så gott med gemenskap i tjänsten för både er och dem. Vi bygger tillsammans… Härligt att höra lite om era juveler. Mysiga (och intensiva;)) åldrar! Och värdefullt ni får titta till pyret i magen. Kramar fr oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: