Regn och framtid

Gravid alltså. Ska väl erkänna att när vi kom på denna lilla överraskning i slutet av förra året så var vi väl inte super-entusiastiska. Där föll hela vår braiga planering för hur vi skulle göra när vi kom tillbaka till Sverige. Samuel skulle äntligen få vara föräldraledig och Emma skulle börja jobba. Men nu har omvärderat den lilla överraskningen och känner oss självklart väldigt glada över att vi ska få en till familjemedlem. Tre barn, det trodde vi inte för fem år sedan, då trodde vi inte att vi skulle få något barn. Men Gud har varit god emot oss!

Men baksidan av en graviditet är ju att den som är gravid inte alltid mår så bra. Just nu sitter jag här med en liten Silas i knät, lätt illamående och längtar extremt mycket att barnen ska känna sömn så att även jag kan få däcka i sängen… Men det dröjer minst en timma till 🙂

Pjuh, Samuel styrelsemöte blev inställt, så nu kom han och tog hand om barnen :)

Här kommer ett litet (stort) böneämnen som varit uppe tidigare: Be om Guds ledning till vad som är rätt för oss i Sverige. Först och främst att Samuel hittar något som funkar för honom till hösten. Vi ska vara ärliga att säga att vi fått vissa erbjudanden / ideér, som verkligen varit intressanta. Men vi tycker det är otroligt svårt att sitta på andra sidan av Jorden och säga ja till något vi bara hört andra prata om. Därför vågar vi ha lite is i magen. Känns både läskigt och bra på samma gång.

Och vad händer i Jipijapa då. Det regnar. Massor. Det tränger in genom våra väggar t.o.m. Tror inte den här byggtekniken skulle få godkänt i Sverige 🙂 Men med regnet kommer också grönskan och odlingarna börjar växa. Allt är försenat i år också. Men nu ber vi att det blir en bra skörd i år! För böndernas och prisernas skull. Förra året förlorade de jättemycket!!!

Snart hoppas vi att vi kan öppna kaffet i kyrkan. Bara några små detaljer kvar… Men Nadia och Jose-David är på G! Och jag också. Ska bli roligt att komma igång.

Nä nu måste jag avsluta. Tar en dusch och går och lägger mig.

God natt

/Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: