Tillbaka till verkligheten

Så tillbaka till verkligheten igen, efter några veckors besök 🙂 Alltid lika roligt at få besök, ta ledigt, bada mycket och njuta av de personerna som hälsar på. Men nu är det dags för några veckors arbete igen, sen är det dags för nästa besök från Samuels föräldrar, men med dem är ju allt lite annorlunda. De har ju bott här i Ecuador i xx antal år och vi behöver (nog) inte ta hand om dem så mycket (eller??!?!)

Sen händer det en häftig grej i helgen, men det ska Samuel skriva om själv snart! ….

Jag hade också grejer för mig i helgen, i lördags åkte jag och två kvinnor från församlingen till Mejia för en träff med kvinnorna i distriktet. Jag hade fått äran att dela ”el mensaje” denna eftermiddag och jag pratade om att våga följa det som Gud tänkt för oss och inte fly till det vi själva vill. Jag utgick från Jona i bibeln. Det gick väldigt bra och de förstod mig!!!  Har under dessa åren inte talat så mycket offentligt, eftersom jag inte tycker min spanska räckt till. Men vi fick ett bra samtal och en fin stund tillsammans.

I söndags var jag med på söndagsskolan för första gången sen vi startade upp den på nytt. Och det var underbart att se så många barn i kyrkan. Tror det var runt 30 ungar som var med. Vi startade för tre veckor sedan, med ”cajitas”= lådor från en stiftelse i USA. De hade en fest och över 40 barn kom och fick en present och ett material som vi ska använda i söndagsskolan i tre månader. Resen av veckan tillbringade vi på playan och i poolen tills pappa och min bror åkte härifrån i onsdagskväll tillsammans med Samuel till Quito. Samuel åkte upp för att göra ett nytt svenskt pass, eftersom jag tvättade det i tvättmaskinen i november. Det blev en dyr historia, men utan det kommer han ingenstans!

/Emma

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: