Carnaval

Det är carnaval här i Ecuador och jag tror det är så i hela syd Amerika… Men vi är väl inte de mest aktiva deltagarna i just festandet 🙂 När det är carnaval så stannar landet upp och alla är lediga, utom de som kan göra bizniz på det hela… Så vi har faktiskt tagit det ganska lugnt i några dagar och idag tog vi en sväng till playan och åt gott och badade och brände oss i solen. Men vi var tvungna att åka hem för PSG spelade visst just denna eftermiddag.!! Men det gjorde inget för det räcker med några timmar i solen.

Nu är det mindre än fyra månader tills vi återvänder till Sverige. Känns spännande, konstigt, stort och läskigt. I nuläget vet vi bara var vi ska bo. Jobb m.m är ett blankt blad, men vi ber och tänker mycket på vad vi vill och vilka val vi ska göra framöver. Be gärna för detta!

Sov gott vänner!

/emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: