Steg framåt i projektet

Sitter här och kollar mail, FB och planerar för semester med min pappa och bror som kommer den 24:e och lite annat smått och gott. Samuel är iväg och träffar någon ingenjör angående kaffet.

Igår var Rolando Escola, FACEs ordförande här hela dagen, för att se projektet och förhandla om ett pris på en mark. De intervjuade även en man som ska skriva projektet ordentligt.
Samuel kom hem lite slutkörd på kvällen. För det är med viss bävan man dragit igång ett projekt som detta, och det vi vill är att det lyckas och blir riktigt bra. Han står som ansvarig för det och är den som driver det framåt, men om 4 månader åker vi hem och då är det otroligt viktigt att känna att man lämnar över det till personer som kommer driva det vidare och göra det bra. Just nu är det många lösa trådar, som måste bindas samman, gärna innan vi åker.

Men vi tror verkligen att detta projektet kommer bli bra och att Gud har sitt finger med i det. Det viktiga i det hela, som vi inte får glömma är att det ska hjälpa människor till att få bättre livssituation.

Nu börjar helgen och jag ska ha träff med en liten tjejgrupp vi startat och på eftermiddagen kommer distriktets kvinnor för att besöka oss i kyrkan.

/Emma

En tanke på “Steg framåt i projektet

  1. Monica Gustafson skriver:

    Hej! Jag tycker att det är intressant att få vara med i ert liv därborta! Tack för alla meddelanden! Roligt att ni snart ska få besök av familjen! Fortsätter och ber för er. Kram från Monica i Mullsjö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: