Asamblea

Helgen som gick var vi på Iglesia del Pactos årsmöte i Santo Domingo. Samuel som ombud från församlingen och jag som ombud för kvinnorna. Det var faktiskt riktigt skönt att komma iväg lite, bo i tält, bada i floden och träffa vänner under några dagar. Jag var ju även med i presentationen av nya logotypen och hemsidan. Detta togs emot på ett bra sätt. Känns roligt att vi jobbat tillsammans i kommunikationsgruppen och gjort ett bra arbete, nu är bara resten kvar 🙂

På fredagen hade man en speciell stund för alla ordinerade pastorer, då de fick ta emot en stola. Det var en fin och viktig stund för samfundet, kändes stort att lyfta fram pastorer på detta sätt och värdesätta deras arbete.

Under asamblean togs beslut om budget m.m. Inga stora diskussioner tog fart, men man har beslutat att ha en extraordinaria asamblea i februari för att behanda stadger m.m.

Equmeniakyrkans kyrkoledare Lasse Svensson besökte Ecuador och var med under helgen. Personligen var det väldigt roligt att ha honom här, vi fick lära känna honom, han är enkel, väldigt rolig och avslappnad, men med en skärpa. Efter Santo Domingo följde han med oss till Jipijapa och fick även sig ett dop i Stilla Havet. Jag tackar Gud att Equmeniakyrkan fått en så bra ledare!

Nu väntar några dagars arbete, sen ska vi till Quito på måndag för att fixa lite olika saker.

Bendiciones!

/Emma

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: