Tid för vila

Vi är i Quito. Det har infunnit sig ett lugn som vi inte känt på länge. Jo på nyår kände vi nog samma lugn, men det var ju bara en natt vi bodde i en bungalo på stranden i Las Tunas. Nu är vi (nästan) bortkopplade från arbete och saker som måste göras. Istället tar vi tid att bara vara och göra det vi vill. Ibland måste man stanna upp några dagar sammanhängande för att finna sin kraft och väg igen.
Idag fyller även Samuel 34 år. Gubbe. Vi har firat honom med fruktglass som Sigrid gjort i sin glassmaskin. Ikväll ska Samuel och jag ut och äta och barnen ska vara hos Hogla. När var vi ensamma senast?

Det är fint väder här i Quito, perfekt sol. Det är som att komma till ett annat land att komma upp hit till bergen.

Anledningen att vi inte haft så mycket ledigt över jul och nyår är att kaffeprojektet är inne i en fas som nästan känns som en flaskhals. Alla plantor som ska i påsar. Men vi har anställt 4 killar och har flera volontärer som hjälper till från församlingen, men för Samuels del är det nästan ett 24-7-arbete.

Nu är klockan snart 11 och jag ska klä på mig, kan ju inte gå i pyjamas hela dagen, eller?

/Emma

En tanke på “Tid för vila

  1. AnnaLena skriver:

    Härligt höra er.. ber om välsignelse över ert projekt & så bra att ni vilar lite nu! Vilan är ju ovärderlig. Stor kram från oss! ..och så mysigt det var att se filmen på er och barnen från flygplatsen, underbart höra Sigrid babbla på- obetalbart!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: