Uppdatering

Skärmavbild 2014-11-06 kl. 22.59.24Här kommer ett mer familjärt inlägg, hur läget är just nu med oss och församlingen. Idag har Sigrid och jag gjort skapelser i trolldeg 🙂

Men igår var olyckan framme tyvärr… Sigrid blev biten i ansiktet av en liten hundvalp som hon och hennes kompis lekte med. Vi tog det säkra före det osäkra och åkte till akuten här i Jipijapa. Vår lilla tös som är så rädd för sjukhus och allt som hör där till. Men det gick som tur bra, hon behövde inte ta någon spruta eller sy. Skärmavbild 2014-11-06 kl. 22.59.38

Ungdomarna var som ni läst på läger i helgen, det har enligt rapporter varit riktigt bra. Till sist fick vi iväg 7 stycken. Tanken var att även vi skulle åkt med, men insåg i förra veckan att det blir för tungt med barnen. Samuel har varit igång i et sen vi kom från Sverige och ett ungdomsläger är ju aldrig lugnt… Så vi kände oss lite gamla och tråkiga, men tog nog rätt beslut ändå.Skärmavbild 2014-11-06 kl. 22.50.24
(Bild från JPE Facebok-sida)

Vi åkte faktiskt i väg och sov över på ett litet hotel på stranden St:a Marianita. Men det var ju storhelg med alla helgona, så vi fick leta lite innan vi hittade ett ledigt hotell… Men Sigrid var super nöjd, för det fanns pool!

I söndags åkte Angel iväg till Sverige. Han har lagt upp bilder på sig på Faecbook i centrala Stockholm m.m. Så otroligt roligt att han är i Sverige!!! Ber att denna tiden ska ge honom ny kraft och inspiration och be för honom att höst och vintermörkret inte ska ta knäcken på honom!

Dagarna som gått har varit fulla av lite allt möjligt. Igår kväll hade Samuel styrelsemöte och en plan för arbetet las upp, nu när kyrkan är färdigbyggd (nästan).
I morgon skall vår församling delta i en gemensam gudstjänst med församlingarna här i Jipijapa. På måndag åker vi upp till Quito. Jag ska ha flera möten om kommunikation och Silas måste vaccineras m.m.

Just det ja, glömde berätta missödet, att jag tvättat Samuels pass i tvättmaskinen. Typiskt!!! Så nu kan han inte lämna landet, utan måste göra ett provisoriskt pass innan vi åker till Sverige i juni nästa år. Sånt är livet.

Hoppas ni kära vänner, familj, församlingar har det bra. Sett att det kommit lite sno i Sverige. Härligt.

/Emma

En tanke på “Uppdatering

  1. Tack – alltid fint att höra nytt från andra sidan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: