KOMMUNIKATION

Kommunikation. Det är verkligen inte lätt detta och även om jag har ganska många års erfarenhet inom området, så känner jag mig alltid som en rockie i varje nytt projekt. Klart att det finns former som man alltid ska följa, men just inom kommunikation handlar det så otroligt mycket om att få med alla på tåget, så att flödet blir optimalt. Förstår ni vad jag menar? Och jag tror jag gett mig in i den svåraste branschen när det kommer till detta ämne, för kyrkliga organisationer är lite krångliga, med många kockar, eller inga alls. Spelar ingen roll i vilket land du befinner dig. Jag har nu påbörjat mitt andra försök inom området för Pactokyrkan här i Ecuador. Förra gången kom jag en bit, men inte hela vägen, på grund av mig själv, kulturella missförstånd och  att kyrkan här tyvärr inte var redo för det jag ville göra. Men nu finns en grupp, en avdelning som heter just KOMMUNIKATION. Så vacker. Och gruppen är så bra, och det känns som om vi kommer över första stora steget att organisera upp det hela och komma igång så ska det lyckas denna gång. Så det är detta jag jobbar mycket med just nu. Även om det känns ytligt så är det så otroligt viktigt, för det visar utåt och inåt vilka vi är och vad vi står för. Be gärna för detta 🙂

/Emma
Och så har jag äntligen fotograferat mitt favoritträd här i världen:
(Dess namn har jag tyvärr glömt, men det finns väldigt många av dessa knubbiga träd i Manabi och de är ljuvliga!)

DSC_5187_www

En tanke på “KOMMUNIKATION

  1. Monica Larsson skriver:

    Ser du (ni) ansiktet i trädstammen?! Ja, jag tycker själv om att fotografera naturen och den här bilden är bara så fantastisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: