Kakor och bäbis

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kakor. Jag har bakat kakor. Och frågan jag ställer mig; hur många kakor kan man baka innan man blir tokig. Och nästa fråga man ställer sig; Går det att trolla fram pengar? Okej nu får jag förklara mig. Vi bakar och lagar mat och säljer för att få ihop till ungdomslägret som är i helgen. 8 stycken ska åka och jag vet att de kommer få det hur bra som helst. Men hur som haver måste pengarna komma in från någonstans för ingen av dem kan betala hela lägret själva… Och vi har väl inte varit riktigt realistiska i hur mycket tid det kommer ta att få in pengarna. Så hela veckan har det sålts grejer, istället för att vi började för några månader sen, men det är Ecuador i ett nötskal 🙂

Idag föddes även en liten bäbis som står mig nära, trots att jag inte träffat HONOM ännu. (Det skulle ju bli en tjej ju) Det är Nadia och Jose-Davids andra barn. Nadia och jag har spenderat en hel del tid tillsammans den sista tiden. Hon är 17 år och fick sin förste pojk strax innan Silas föddes. Hon har kommit mig nära i på hjärtat och betyder mycket för mig. Be gärna för detta fina unga par!

Får ju inte glömma invigningen av kyrkan i lördags. Vilken fest det blev. Fullsatt och vi som var nervösa att ingen skulle komma. Kändes väldigt roligt att fira att kyrkan fyllde 15 också. Ber nu att det ska bli en positiv effekt av renoveringen. Tack alla ni som stöttat detta projekt på ett eller annat sätt. Det har betytt otroligt mycket för församlingen.

På söndag lämnar vår vän och medlem i församlingen, Angel Ecuador för att åka till Sverige!!! Han ska gå Equmenias kurs Exchange i 6 månader och ha sin praktik i sköna Borås. Det blir grejer för honom. Så om ni vill träffa honom är det bara att höra av er till oss, så kanske vi kan fixa så han kommer till er 🙂 Be gärna för honom.

Nä nu får jag nog avsluta denna afton, efter denna intensiva kak-vecka längtar jag nu till en dag på stranden. Kanske till helgen?!?!

Paz
/Emma

En tanke på “Kakor och bäbis

  1. Aino Johansson skriver:

    Välsignelser över församlingen, bäbisfamiljen, Angel och förstås ni underbara familj! Gud håller er i sin famn.,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: