Våga säga nej till rasismen!

Skärmavbild 2014-09-14 kl. 21.31.46Med sorg i hjärtat har jag följt valet i Sverige idag. Det är nästan fysiskt smärtsamt att se att SD nästan fått 13 % av svenskarnas röster och jag ryser när jag tänker på vad det kan betyda för framtiden. Våga säga nej till rasismen! Resterande valresultat kommenterar jag inte. Jag ber en stilla bön att den nya regeringen ska ta vettiga beslut och våga leda Sverige i en riktning som är bäst för landet.

Mitt vackra Sverige. Med sin mångfald. Vad skulle landet vara utan det? Som en grå septemberdimma typ.

God natt.

/Emma

2 tankar om “Våga säga nej till rasismen!

  1. Monica Gustafson skriver:

    Sverige är skakat! Vi får fortsätta att be om Guds förbarmande över vårt folk.
    Kram från Monica i Mullsjö.

  2. AnnaLena skriver:

    Du har orden jag saknar.. Det är stor sorg idag..och jag är på något sätt som i chock, ofattbart det som hänt…
    Men som en förskolepedagog jag känner sa ‘Ok. Bryt ihop kom igen. Dags för värdegrundsarbete i det lilla för att påverka det stora.’ Ja, det kommer ta en stund att komma igen, men det har aldrig känts viktigare än nu att jobba med frågor om allas värde och generositet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: