Snart invigning

  Ni får verkligen ursäkta oss, för vår dåligt uppdaterade hemsida. Har börjat skriva flera gånger, men det har försvunnit varje gång. Men nu så…

Vad händer här? Jo snart är kyrkan invigningsfärdig. Just nu målas väggarna. Känns riktigt roligt och behövligt att komma igång igen. Vi har firat gudstjänsterna uppe i ett av rummen, mysigt, men väldigt internt. Nu vill vi bli inbjudande och utåtriktade igen. IMG_0217IMG_0216

Denna kväll är Samuel i Montecristi på möte om vårt kaffeprojekt, men den arbetsgrupp som sammansatts med FACE. Efter några omarbetningar av projektet så hoppas vi snart att det ska dra igång på riktigt. 

Jag håller i dessa dagar på med IPEEs kommunikations-arbete. Den grupp jag sitter med i har fått i uppgift att ta fram en uppdaterad logotype för IPEE. Så jag försöker få stunderna som blir över i småbarnslivet till att arbeta med detta. Vi hoppas kunna presentera vårt förslag i slutet av september. När det är fastslaget ska vi fortsätta med kommunikationsplan m.m. 

I familjen Gunnarsson har det varit lite för mycket sjukdom det sista, tyvärr. Förkylningar och tandproblem. Allt sånt tar väldigt mycket på krafterna.

Nu ska vi jobba i ca två veckor till, sen blir det semester! Samuels föräldrar kommer hit till Ecuador, Sigrid ser fram emot det och har beställt godis 🙂

Vi följer valdebatterna i Sverige med spänning. Poströstade redan för några veckor sedan. Ber till Gud att SD inte får mer makt än de redan har. 

God natt vänner. /Emma

Avslutar med en skön bild på Sigrid, Samuel, mormor och morfar….

Bild 2014-08-09 kl. 16.40

Annonser

2 tankar om “Snart invigning

  1. AnnaLena skriver:

    Härligt att se er!! Och att höra hur ni har det. Följer er med tankar & böner & önskar jag kunde packa med mig i en av väskorna som reser till er snart.. Var välsignade i allt ni gör!!

  2. Monica Gustafson skriver:

    Hej och tack för att vi får höra om arbetet där borta! Skönt att ni snart har er lokal klar så att arbetet med evangelisering kan fortsätta på ett trevligt sätt. Roligt att kunna bjuda in till en vacker kyrka! Här har höstens verksamhet startat och det är lite förändringar. Alpha ska flyttas från tisdag till torsdag och då kommer andra grupper att finnas med i kyrkobyggnaden. Det gäller att planera till det bästa. Solen skiner här och det är ett underbart höstväder! Gud välsigne er och kram från Monica i Mullsjö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: