Hujedamej

Sitter och försöker hitta en ursäkt att bloggen inte uppdaterats, alltså en bra sådan. Skulle ju kunna skylla på sommarvärmen, men den har vi ju nästan året om… Så jag hoppar denna delen och fortsätter skriva som inget hänt.

…eller mycket hänt.

Just nu är vi mitt uppe i renoveringen av kyrkan. Denna veckan blir kyrksalen klar, och jag lovar er, det är en stor makeover. Eftersom vi inte har datorn, blir det svårt att ladda upp bilder, men det kommer. Vi hoppas denna renovering ska ge församlingen en push framåt och att vi ska börja växa igen. Be gärna för det.

Jag har börjat jobba med kommunikation för IPEE igen. Ett arbete som legat nere under nästan ett helt år, men nu har man tänkt om kring detta området igen och jag känner glädje att få fortsätta där jag avslutade sist. Dock lite svårt att jobba ordentligt utan datorn på detta område. Men det problemet är snart löst.

Skrev för ett tag sen om kaffeprojektet som vi startat upp, inlägget försvann, men vi kan meddela att projektet är godkänt av FACE och att vi är på G, men att vi stött på lite problem på vägen. Be gärna att det löser sig. Jag ska be samuel skriva mer om projektet snart, så ni får veta allt.

Som familj är vi lite trötta. Men vi mår bra. Har nog skrivt omdet tidigare , men det är inte lätt att leva sitt jobb. Efter mer än två år här har vi stundtals inte alls funnit en bra rytm.. Man är helt enkelt aldrig riktigt ledig ledig. Kan komma på mig själv när vi t.ex sitter på stranden en ledig dag, att vi pratar om något kring jobbet i församlingen. Är det ett sånt där pastors/missionärssyndrom kanske?

Just dessa dagarna har barnen varit lite sjuka och vi oxå lite granna, och vi har blivit strandsatta i huset, men nu hoppas jag vi blir friska. Till helgen är det tänkt att jag, silas och yasmina ska åka på Damas-läger i st. Domingo. Alltså damgrupperna i församlingarna. Hoppas det blir av för vår del.

Vi är väldigt glada för att våra vänner och kollegor familjen Hermansson Familjenhermansson.wordpress.com återvänt till Ecuador, nu är vi inte lika ensamma längre ( 🙂

om om två veckor har vi en 4 åring i familjen. Hon ser med spänning fram emot detta… Och i morgon blir en pojk 10 månader… Oj oj oj va tiden går fort.

Just det ja, vi har ju skaffat oss en till liten familjemedlem, vår lilla tokiga hund Piña. Kanske följer hon med oss till Sverige sen, vi får se om det går och vad som krävs…

Hör av oss snart igen, med mer uppdateringar. Ha det skönt i sommarvärmen.

Bendiciones.

/Emma

20140729-091835-33515329.jpg

20140729-091835-33515618.jpg

20140729-091834-33514962.jpg

20140729-091835-33515899.jpg

Annonser

2 thoughts on “Hujedamej

  1. Monica Gustafson skriver:

    Trevligt att få nyheter från er och bilder också! Här har vi fått värme så det räcker. Skönt med en regnskur emellanåt. Kram från Monica i Mullsjö

  2. Karin skriver:

    Va kan Silas gå!!!!?????? Ojojoj vad tiden går fort! Jag saknar Jipijapa jättemycket!!! Och vad jag skrattade när jag såg Samuel med den där lilla hunden! Men den var jättesöt! (samuel också!) Ska verkligen be för er! ni gör ett så bra jobb! Stor kram från Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: