Sjuklingar

Sjuk familj skriver idag. Värst är det för lilleman. Han har feber och slemhosta. Sover hela dagen, varm som ett element. Så idag är det VAB som gäller, allt inställt. Men helt ok ändå. Sigrid säger om och om att hon faktiskt inte är sjuk och kan visst gå ut och leka. Nu grejar hon med vår hemmagjorda Play Doh.

Så vad annars? Jo vi till in på ett ”hosteria” nära Purto Lopez i fredags på vår lediga dag och sov över en natt. Ensamma förutom ett ungt par. Sigrid supernöjd i poolen. Utsikt över stilla havet. Vi njöt, det var skönt att komma bort en liten stund. Dock var det nog där vi började bli sjuka…

DSC_3964_utsikt_www DSC_3981_sigrid_badar_www DSC_4000_sigrid_farg_www

Församlingen mår bra, vi ska inom kort påbörja renoveringen. Det ska bli spännande och roligt. Vi har även tagit ett beslut i styrelsen att öppna ett kafé i kyrkan, som främst är tänkt att drivas av arbetslösa personer. Den största delen av vinsten ska gå till dem. Det ska även vara en plats för samtal, dit vi hoppas människor kommer och tar en kopp gott bryggt(!!!)kaffe och pratar en stund. Evangeliserande.

Skärmavbild 2014-05-27 kl. 17.50.55

Ungdomsarbetet går också bra. Vi har ett stabilt gäng som verkligen vill mycket. Om två veckor börjar vi med ungdoms-alpha. Ska bli spännande.

Så där ja, en kort uppdatering. Kram på er alla, Guds välsignelse i allt!

Annonser

3 tankar om “Sjuklingar

 1. Aino Johansson skriver:

  Ni är fantastiska Guds medarbetare! Tack för att ni finns – just där och just nu! Jesus hjälper er med kraft och styrka även i sjukdomstider. Krya på er efter hand – ni välsignade familj! Många kramar från oss i Fårbo!

 2. AnnaLena skriver:

  Åh, inte rolig när liten är sjuk..
  Så fina bilder!! Och spännande höra om caféet & ungdomarna, alfa mm
  Rik välsignelse!! Ber för er. Stor kram fr oss alla

 3. Annica och Tryggve Gustafsson skriver:

  Date: Tue, 27 May 2014 23:08:32 +0000 To: atgesson@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: