Vardag…

Några dagar av lite allt möjligt har passerat förbi. Samuel har varit sjuk från och till, våra volontärer har åkt hem till Sverige, vardagen rullar på i vårt hus, vi ska äntligen få sålt vår egna bil!!! Nästa vecka händer det (tror vi). Tips från oss, köp inte en privat bil och använd i tjänsten. Det är inte en vinst! Men vi hoppas kunna sälja den för samma som vi köpte den för. Håll tummarna.

Sigrid är just nu ute och leker med sin kompis Carolina. Dessa två hittar på otyg tillsammans, igår var de här hemma och lekte själva på övervåningen. Under den stunden hann de mata Silas med choklad (han låg och sov i sängen, men hade vaknat), Sigrid har dekorerat en vägg i sovrummet med en målning av en buss. Stolt säger hon till sin far ”den har hjul pappa”. Då så och vid Sigrids säng sitter klistermärken på väggen och namnet KATTY står skrivet, det är Carolinas storasyster… pjhuuu.

Silas har haft slemhosta i några veckor, var os doktorn med honom i tisdags. Han fick medicin och om den inte hjälper så ska han få penicillin. Men jag är skeptisk till det. Någon som vet? Men nu verkar det släppa. Han blev vägd och mätt oxå… Guldklimpen är uppe i 11,2 kg och 70 cm lång. De ni. Något att kånka runt på!

Min Telefon har lagt av, trist! Den har varit mig så trogen i mer än tre år. Och nu står jag i valet och kvalet om jag ska skaffa något likande här i Ecuador, eller vänta till Sverige. Men jag är ju så aktiv och håller kontakten med omvärlden genom den, så jag vet inte om jag ”klarar” att bara ha en vanlig telefon.

FRAMTIDEN

Åhh detta ord. Jag ska vara ärlig. Det känns lite jobbigt just nu. Framtiden. Vi har lite mer än ett år kvar här i Ecuador, sen är tanken att vi ska återvända till Sverige. Tiden går för fort. Plötsligt är allt ett blankt blad. Vårt hem i Sveirge finns inpackat i ett litet förråd. That´s it. Det är vår utgångspunkt. Så om ni vill be och lyssna in Guds röst, är vi mer än tackasamma. Vi slits mellan trygghet och stabilitet, och kallelse och utmaning… Men med två små barn är valen viktigare på något sätt… Så snälla BE för oss!

/Emma

 

Annonser

3 tankar om “Vardag…

  1. Och det gör jag ju – ber för er:-)

  2. Krister Gunnarsson skriver:

    … och vi! Lisbeth och Krister

  3. Aino Johansson skriver:

    Vi ber ständigt för er! Kramar till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: