Fina Julia och Karin

En av nackdelarna med att leva som missionärer är de många avskeden. På onsdag är det dags för ett nytt sådant, när våra fina volontärer Karin och Julia lämnar oss. De har varit hos oss i två månader, totalt fem månader i Ecuador. Och nu ska de resa hem till Sverige. Igår hade vi en gudstjänst där vi tog ett stort farväl av dem. Tänk att två personer kan få betyda så mycket för människor, på så kort tid. Deras ”mamma” Rosa, har gråtit i flera dagar och tjejerna har varit tagna av att de faktiskt ska lämna oss. Nu ska de få åka hem till Svea rike och avsluta sin utbildning ”Exchange”. Allt vi kan säga är TACK och Guds rika välsignelse. Ni är grymma tjejer och ni kommer finnas med i våra böner och tankar länge!

BildBildBildBild

 

Annonser

En tanke på “Fina Julia och Karin

  1. Karin skriver:

    Tack Emma vad fint skrivet! Ni kommer finnas i mina böner också! Jag kommer sakna er så otroligt mycket, vi har haft så kul ihop! Många kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: