Fördriver tid i Quito

Dåligt uppdaterat ser jag. Just nu befinner sig Samuel i Sverige, i torsdags begravdes hans morfar. Han är tillbaka på måndag igen. Under tiden är vi i Quito. Gör inte så mycket. Jag har haft spanskalektioner för första gången på 1,5 år, har väl avacerat något, men skulle kunna vara så mycket bättre på detta språk. Sigrid leker mest med Josias här i Casa Sueca.
Igår gav vi oss i väg på en liten utflykt till köpcentret El Jardin, där ät vi glass och Sigrid fick ett pussel. Sen gick vi till Karolinaparken precis bredvid. Det är en jättestor park mitt i Quito. Vi gick genom hela parken. Trodde Sigrid skulle ge upp snabbt, men hon var hur glad som helst. Silas åkte vagn. Men när vi kom till andra ändan av parken insåg jag att det var fredag eftermiddag och trafiken var hemsk, och då är det extra svårt att få tag i en taxi. Blev lite nervös, kändes inte helt säkert att gå där med barnen. Men till sist fick vi tag i en taxi. Men för övrigt var det en riktigt fin dag tillsammans.

Skärmavbild 2014-03-22 kl. 09.41.50

BildBild

Annonser

En tanke på “Fördriver tid i Quito

  1. Aino Johansson skriver:

    Vilken glass! Gud är stor, Jesus finns vid allas sida samtidigt och den Helige Ande är vår ständige hjälpare. Gud beskydda er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: