Här är ett inlägg som inte blev publicerat från i tisdags…

Sitter här denna tisdag eftermiddag med barnen i soffan, en liten sover den större tittar på Youtube. Samuel är iväg på mentorsträff för pastorerna i distriktet. Tisdagar har ända sen vi kom till Jipijapa varit vår fasta lediga dag. Och det har fungerat väldigt bra, tills nu, när man har startat mentorsträffen på tisdagar, som är obligatorisk. Om vi arbetade i Sverige hade vi förmodligen sagt, tyvärr kan  vi inte idag, vi har helg. Här finns inte detta tänk. Även om kyrkan nationellt sagt att alla pastorer ska ha två dagar i veckan ledigt, så tror inte jag det finns någon som tar ut det. Inte ens de som sagt att det ska vara så. Här arbetar man tills man stupar. Det får mig att blicka tillbaka på ett inlägg om vila för några veckor sedan. Gud gav oss en VILODAG!

Annars mår vi bra, veckan som gick var fullt ös. Våra volontärer Julia och Karin har verkligen slängts in i arbetet här och haft fullt upp hela veckan. I söndags när de kom till oss och åt, var de lite slitna 🙂 Men nu har de ledig dag och åkte iväg till Los Frailers! Ni kan läsa Julias blogg.

Just nu är vi inne i den varmaste perioden på året här i Manabí. Regnperioden. Men tyvärr har det inte regnat tillräckligt i år, vilket INTE är bra för skörden. Men för oss är det skönt.

/Emma

Tisdag

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: