Dia del AMOR

Skärmavbild 2014-02-14 kl. 17.47.38 (Det är så här kärlek ser ut i Lationland..)

Alla hjärtans dag. Min första reaktion på sådana dagar är något negativ. Som att ”ähhh vad ska vi med en sån dag till” och ”känns lite löjligt”. Men så har faktiskt denna Alla hjärtans dag blivit riktigt fin. Ibland är det bra med såna här dagar, som man får tänka lite extra på t.ex kärleken och de som betyder mest för en. Och så får man visa det, på det sättet man vill. Jag började dagen med en stund för mig själv på terassen, solen smet in några strålar under taket och jag fick en stund med Gud. Bön alltså, vilket privilegium att få prata direkt till GUD. Säga det man bär på, det som är jobbigt, det som är bra.

Sen efter maten åkte vi till Registro Civil och hämtade ut Sigrids cedula, alltså hennes ID-kort här i Ecuador. Se så fin hon blev. Som belöning för att hon skötte sig så bra fick hon en ”I LOVE YOU” ballong och en glass. Men det bästa tycker mamma, var att jag fick kamma henne och göra tofsar innan vi åkte dit. (Inte varje dag det ske!)

Slänger även in en skön bild på Silas, då han badade i Stilla havet för första gången.

/Emma

Skärmavbild 2014-02-14 kl. 17.21.21 Skärmavbild 2014-02-11 kl. 16.51.52Skärmavbild 2014-02-14 kl. 18.00.05Mina tre finaste!

Annonser

En tanke på “Dia del AMOR

  1. Aino Johansson skriver:

    Tack för de vackra bilderna på alla dina sötnosar, som finns i ditt hjärta! Tack även för den vackra Alla Hjärtans bilden! Suck! Önskar att Sverige hade sådana!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: