Svenskar, danskar och lite annat smått och gott

Vi drog igång i full fart när vi kom tillbaka till Jipijapa. Direkt hade vi besök av vår chef Ulrika Morazán, hon var med på gudstjänsten och träffade sen ledarna i församlingen och hon ställde massor av bra frågor till dem, som vi kommer bära med oss i arbetet framöver. Både frågorna och svaren. Sen åkte hon dagen där på. Sen kom nästa besök: Charlotte Thaarup, som är regional kyrkoledare för Equmeniakyrkan syd (och kommer från Danmark). Hon besökte Ecuador som representant till Pactos asamblea och för att se arbetet som kyrkan har här i landet. Dock bara en vecka, så det blev mycket intryck för henne på kort tid. Men vi fick äran att ha henne här hos oss ett dygn. Tillsammans med henne var Julia och Karin, som har börjat som volontärer här i vår församling. De går en utbildning på Lidingö fhsk som heter Exchange (som även arrangeras av equmenia, Diakonia m.fl) och ska göra sina sista månader hos oss. Innan har det varit i församlingen La Hermosa i Montecristi.

I lördags åkte vi äntligen till stranden. Sigrid jublade på vägen dit och satt i baksätet och sjung sånger om stranden. Det blev en fin dag och ÄNTLIGEN fick vi sol i Puerto Cayo!

I går bakade Sigrid och jag kanelbullar för på kvällen välsignades Silas i kyrkan av Pastor Smith Franco. Eller som det heter här: Silas presenterades för församlingen. Det var en fin stund.

Idag startade en ny vecka och jag tror det blir en fin fin vecka. God bless.

/Emma

BildBildBildBildBildBildBild

Annonser

2 tankar om “Svenskar, danskar och lite annat smått och gott

  1. Monica Gustafson skriver:

    God morgon! Trevligt att ni har det bra och trivs! Fina bilder! Strax ska jag gå till morgonbön i Missionskyrkan. Då ber vi också för er. Kram från Monica

  2. Dejligt, at I kom på stranden! Min medbragte badedragt kom aldrig i brug. Men det gjorde regnjakken heller ikke:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: