Ecuadorianer

I dag kom vi tillbaka från några dagar i Stockholm. Anledningen till att vi åkte dit var först och fråmst för att ordna Sigrids medborgarskap i Ecuador. Hon är från födseln redan ecuadorian, eftersom Samuel föddes där och man ärver medborgarskapet från föräldrarna. Vi har bara inte fått det gjort. Men nu är alltså även hon medborgare. Bara jag kvar. Nu behöver inte de söka visum någon gång mer, de kan resa fritt in i landet och de kan bosätta sig där om de vill. Även jag ska ansöka om ett uppehållstillstånd efter som mina barn är ecuadorianer, så fm blir det lättare för mig också framöver. Annars måste jag söka nytt visum i april och det hoppas jag slippa!
Vi har bott hemma hos Samuels bror Mikael och fru Madde i Kärrtorp, mkt trevligt att få lite tid med dem också. I går besökte vi Equmeniakyrkan i Alvik och vi fick träffa många bekanta och kära ansikten. Saknar lite det livet, när jag jobbade på equmenia. Sköna tider!

Vi har bokat om vår biljett också, reser tillbaka till Ecuador den 23 januari istället för 17:e. När vi kommer tillbaka drar arbetet igång direkt, vår chef Ulrika Morazan kommer ut med Equmeniakyrkans regionala kyrkoledare syd, Charlotte Taarup, sen börjar två volontärer i vår församling i februari och det ska vi förbereda för. 

Ikväll ska vi besöka Vårgårda missionsförsamling, vårt sista församlingsbesök denna gången. Sen ska vi BARA vara lediga tills vi åker hem igen… och för den som vill säga grattis, så fyller Samuel 33 år i morgon 🙂

/Emma

Annonser

3 tankar om “Ecuadorianer

 1. Monica Gustafson skriver:

  Grattis Samuel! Ha en fin dag tillsammans med nära och kära. Jag ska gratulera min yngste son David, som fyller 30 år i morgon.
  Kram från Monica i Mullsjö

 2. Aino Johansson skriver:

  Tack för all information ni givit under 2013 och ert besök i Fårbo! Gud välsigne ert arbete i Ecuador! Samt ett stort GRATTIS till den unge mannen — Samuel!

 3. ingmarie.bygard@gmail.com skriver:

  TACK för senast och GRATTIS Samuel till dina 33 år på jorde! Jesus var väl i den åldern när han började predika, så…du är före honom (dåligt skämt). Kul att höra att ert sverigeuppehåll varit bra. Efter ert besök hos oss i Fristad då vi fick se filmen från er församling, har vi kom- menterat att det vore kul om vi kunde åstadkomma något liknande till våra trossyskon i La Divina Gratia – alltså en film från vår verksamhet. De kommer att bli förvånade hur gamla (!) medlemmar vi är! i allafall i gudstjänsterna. Allt gott önskar vi er och Gud med er på återresan till Ecuador.

  Era vänner i Fristad/ gm Ing-Marie

  Skickat från min iPad

  9 jan 2014 kl. 15:31 skrev Familjen Gunnarsson :

  > >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: