Upp och ner!

Snart har det gått en månad sen Silas föddes. Mycket upp och nergångar under denna månaden. Mycket som ska börja fungera och falla på plats. Vi kan väl säga att det varit lite tufft! Vi fick ett litet mästerverk, som vi gick och väntade på i Quito i flera veckor. Var så inställda på att han skulle födas, så vi nog inte han med att tänka på allt som kommer efter att ett barn föds. För mamma Emma var det extra jobbigt, men mjölkstockning, feberfrossor och återhämtning. Att vi var tvungna att ge oss ut i Quito och fixa papper för Silas direkt gjorde inget bättre. Den vila man ska ta sig närman fött ett barn infann sig aldrig riktigt. Tur att vi hade Emmas mamma här som hjälpte till.

Efter en vecka åkte vi hem till Jipijapa, skönt att komma hem, men också lite omtumlande att komma i ordning. Åter igen kom feber och frossa och amningen har ännu inte löst sig. Men väldigt roligt att träffa församlingen igen!

Men vi har haft mycket positivt också. Under den tiden vi var borta har Apg29 haft ett team hos oss i församlingen, när vi kom tillbaka såg vi att detta gett mycket välsignelse till oss. Vilken hjälp! Väldigt roligt att lära känna dessa ungdomar,och ni ser vi fram emot att vara med på Apg29 i november!

I torsdags blev vi bjudna av vår chef Ulrika och hennes kollega Maria till ett hotel i Manta. Vi hade ett dygn tillsammans och vi fick prata om hur det varit och vad vi tänker för framtiden. Det var skönt att vara med dem!

I morgon börjar en ny vecka. Ber att den ska föra mycket gott med sig. Det känns som vi går mot ljusare tider 🙂

/Emma

ImageImage

En tanke på “Upp och ner!

  1. Aino Johansson skriver:

    Gud välsigne er familj och ber om lösning på amningen! Skriver mera i ett särskilt mail.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: